Julemandsvækning  d. 3. dec. 2017

Nissefar og Nissemor i nyt tøj.

Mere end 80 forventningsfulde børn og omkring 200 voksne stod klar til at tage imod Julemanden og hans kone og alle nisserne i søndags, da de i hestevogn ankom til pladsen foran den gamle skole og Landsbyhuset. Julemanden og hans kone har pga den forestående højtid fået nyt tøj. Det er nok også ca 150 år siden, de sidst har investeret i ny garderobe. Efter at Julemanden og hans kone havde hilst på børnene, blev der sunget og danset om juletræet, hvorefter alle børnene fik en slikpose.
Derefter serverede Landsbyforeningen glögg, æbleskiver, kaffe, småkager og saft til alle i Landsbyhuset. I dagens anledning havde Juniorklubben lavet en bod, hvor børn og voksne stod klar til at sælge juledekorationer, bolcher, syltetøj og meget mere. Helle Jeppesen og Sandie Ricksen havde arrangeret Tøj-bytte Event, Elise Madsen solgte tøj og Lokalhistorisk Forening solgte Historisk Årbog for Rødding-Egnen 2017. Derudover solgte Dorthe Nielsen billetter til Landsbyforeningens næste arrangement med Trine Gadeberg d 19. januar 2018. Nis Fuglsig informerede og solgte produkter fra firmaet Forever, som han lige er blevet forhandler for.  Billetsalget går strygene, så hvis man er del af en større flok, der påtænker at deltage, skal man snarest kontakte Dorthe, inden der er udsolgt. 
Et rigtig hyggeligt arrangement med en fantastisk opbakning fra byens børn og voksne. 

jul 2017

Se flere billeder HER 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Julemandsvækning foregår hvert år den 1. søndag i advent. I de tidligere år har vi vækket julemanden, der sover på loftet i den gamle købmandsgård overfor skolen, men sidste år smød han os. Bedst som vi troede, at vi skulle til at vække ham, kom han pludselig kørende i hestevogn med sin kone og alle børnene. Hvert år danser vi om juletræet og synger nogle julesange, hvorefter julemanden deler poser ud til børnene. Derefter er Landsbyforeningen vært ved gløgg og æbleskiver i Landsbyhuset.

En hyggelig og god start på julemåneden.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Julemandsvækning

Søndag d. 27. nov. 2016 v/Landsbyhuset  Ø.Lindet

 Flere billeder fra Julemandsvækning 2016 HER

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Julemandsvækning

Søndag d. 29. nov. 2015 v/Landsbyhuset  Ø.Lindet

Efter gudstjenesten i en smuk pyntet kirke var det tid til at finde vej til den modsatte side af gaden. Her stod der mange børn med forældre, der ventede på julemandens optog. Køretøjer, vogn og ryttere var fine nisser, der var klædt godt på til kulden.  Flere billeder HER

Da nisserne kom af slæden, blev der sunget julesange rundt om det store træ, inden julefar og julemor måtte dele ud af godterne! Heldigvis kunne man komme i ly i Landsbyhuset, hvor det var meget at se på, samt at få gløgg og æbleskiver. Tak for et godt arrangement af Landsbyforeningen!

 

       ------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

2014

Der havde i år samlet sig en god flok, ca. 130 mennesker foran juletræet i Øster Lindet, hvor de ventede på optoget med julemanden, hans kone og de små nisser.

De kom i en hestevogn flankeret af nisseryttere. Efter juletræet var blevet tændt, var der dans og julesange rundt om træet, inden der var uddeling af slikposer til alle børn.

Det var dejligt at kunne komme ind i Landsbyhuset for at få saft eller glögg med æbleskiver til, sponceret af Landsbyforeningen, samt at kunne gå rundt og se på modeltog samt få en god snak med de fremmødte.

Se flere billeder HER.

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------
2013

Der havde forsamlet sig en god flok mennesker foran juletræet i Øster Lindet, hvor de ventede på optoget med julemanden, hans kone og de små nisser.

De kom i en hestevogn flankeret af nisseryttere. Efter juletræet var blevet tændt, var der dans og julesange rundt om træet, inden der var uddeling af slikposer til alle børn.

 Det var dejligt at kunne komme ind i Landsbyhuset for at få saft eller glögg med æbleskiver til, samt at kunne gå rundt og kikke på de mange boder.

                                            Se flere billeder HER

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012

Flere billeder HER

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------