free accordion menu module

29. okt. 2017

Ø.I.F. & Landsbyforeningen

 

Ø.I.F. og Landsbyforeningen har en aftale med Gram Slot om at hjælpe til deres arrangementer i årets løb.

Det har fortrinsvis været hjælp til messerne -  til at stå parkeringsvagt eller til at tage imod betaling for entré – men også til deres mange koncerter. Man har typisk en vagt fra 3 timer til max 5 timer, og man kan selv vælge. Efter vagten har man fri entré til messerne/koncerterne, og man får tilbudt et mindre traktement.

Gram Slot betaler Landsbyforeningen og Ø.I.F. for hjælpen – pengene går i foreningskasserne og er derved med til at skabe nye tiltag i byen.

Har man lyst til at hjælpe til og få et par hyggelige timer sammen med andre fra byen og samtidig være med til at tjene penge til de 2 foreninger, så kan man melde sig til Gunnar Kloppenborg eller Helle Viuf, der står for koordineringen.

Vi håber rigtig mange nye vil melde sig. Næste gang vi har brug for hjælp er til julemesserne d 4. Og 5. November, 11. Og 12. November samt 18. Og 19. November.

Venlig hilsen

Ø.I.F. & Landsbyforeningen

Gunnar Kloppenborg: tlf. 2078 9911, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Helle Viuf, tlf. 6075 0396, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.