Her ses årets skrappe revy-hold
14-04-2016

De påstår at det bliver hyle sjov og jeg tror jeg hørte nogen sige: 

                                 POLE DANCER


 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

30-03-2016

Årets byfest foregår fra Søndag 1.Maj til Lørdag 7. Maj 2016

 Så er der igen gang i planlægningen af byfesten i Øster Lindet. De to bestyrelser for ØIF- Øster Lindet Idrætsforening og Landsbyforeningen, med hhv. Mogens Jensen og Susan Bøgesvang i spidsen, er lige nu i gang med det store forarbejde.  Der vil i år igen, være en masse kendte aktiviteter og nye indslag.

På nuværende tidspunkt, med kun et planlægningsmøde tilbage, er de forskellige i fuld gang med aftaler om arrangementer, sponsorer og frivillig arbejdskraft.

Fest uge program fra søndag 1. Maj til lørdag 7. Maj, spænder vidt og rummer traditioner som bl.a gudstjeneste, sognetur, bil orienteringsløb, bankospil Søndag aften, skat, rafle og Krolf turnering. Ponyridning, hoppeborg, gratis pølsebord Kr. Himmelfartsdag og Lørdag rundes af med gademarked, gratis morgenkaffe.

Øster Lindet revye`n foregår som sædvanlig onsdag aften og mon ikke der igen i år vil være en del sjove episoder om sognets borgere.

Festugen afsluttes lørdag 7. Maj, med festaften, med medbragt mad, Amerikansk lotteri og musikken leveres igen i år af 4 Fun.

Som altid er der gratis adgang hele ugen

Ingen fest uge uden nyheder og dem arbejdes der stadig på, ingen afsløringer endnu.

Festuge program vil blive omdelt sidst i april og vil kunne ses i Ny Tirsdag og Øster Lindet by`s hjemmeside.