----------------------------------------

Godt 100 var mødt op til Sct. Hansaften 2017


v/Ungdomshuset kl. 20.00 i lidt små-regn, derfor blev båltalen holdt i det telt, som var stillet op til morgendagens krolftunering.
Inger-Lise var forhindret pga. sygdom, derfor læste Ellen den tale op, som Inger-Lise havde skrevet.
Efter båltalen gik man op til bålet og da ng Midsommersangen, før bålet blev tændt. 

Heksen var som altid lavet af Børnehaven, en rigtig fin heks, tak for det.
Der kunne købes pølser, øl, vand, kaffe og kage, som man kunne nyde i det store telt, hvor der var bænke og borde.           Se flere billeder HER

  ---------------------------------------------------------------------    

2016                   

Se flere billeder HER

--------------------------------------------------------------

2015

Sct. Hans aften i sol og varme.


For en gangs skyld var vejrguderne med Landsbyforeningen, der havde inviteret  til Sct. Hans bål i Øster Lindet. En smuk aften hvor solens stråler lyste gennem træernes grene i god afstand af bålet. Der kunne købes forfriskninger på pladsen bag Ungdomshuset.
Susan Bøgesvang bød velkommen til de ca.120 fremmødte, der ville fejre Sct. Hans. Efter sangen "Danmark nu blunder den lyse nat" var det formanden for Lokalrådet Mikael Rindom, der holdt båltalen. Han talte blandt andet om at bryde vaner og ikke nok med det, han fik samtlige til at følge hans anvisninger for at bevise, at det er sværere end som så!
Mens bålet blussede, sang forsamlingen Midsommersangen, og heksen, der var lavet af børnehaven Lindehuset, fløj til Bloksbjerg.

 

Se flere billeder HER

-------------------------------------------------------------------
    Sct. Hans arrangement fra 2014

Sankt Hans aften ved Ungdomshuset


blev afholdt med deltagelse af omkring 80 mennesker fra sognet. Folk trak i læ af Ungdomshuset, da en smule regn kom ind over området, mens vi sang "Danmark nu blunder", inden Erling Kristensen holdt båltalen. Derefter gik alle op mod bålet, der flammede lystigt op mod himlen. I toppen af bålet var der som sædvanligt en heks, lavet af børnene i Lindehuset.       Se flere billeder HER