free accordion menu module

16. 09. 2022

 

GI’R DU EN KOP KAFFE?

Der findes ikke meget andet og mere befordrende for den gode snak end – ja – en god kop kaffe. To personer eller flere samlet over en kop kaffe i personlig samtale – afvæbnende, barrierenedbrydende og fortrolighedsskabende på én og samme tid…

Koppen med kaffe er nærmest synonym med Lene Beiers journalistiske tilgang i de efterhånden mange TV-programmer, som hun har stået i spidsen for, hvor det for hende er alfa og omega, at man kommer helt tæt på de medvirkende – personligt, åbent og ærligt. Man skal både kunne se og mærke personerne.

I hendes foredrag Gi’r du en kop kaffe fortæller Lene Beier om, hvordan man laver et godt, personligt TV-program med helt almindelige personer som deltagere – herunder hvordan man kommer tæt på dem, uden det bliver grænseoverskridende. Hun kommer her også ind på de mange personlige overvejelser, man gør sig i forbindelse med optagelserne, samt hvad man fra TV-produktionen gør for at passe bedst muligt på de medvirkende.

Det er en interessant tur bag kameraet på de populære TV-programmer som Landmand søger kærlighed, Landmand jorden rundt, Beier bygger, Beier bygger have, Hjem til gården, En stor dag på godset m.fl. – krydret med sjove anekdoter fra de mange optagelser og livet på landevejen med en TV-produktion.

Lene Beier bringer også sig selv ind i foredraget – om hendes karriereskift fra relativ anonym skolelærer til kendt TV-vært.

Lene Beier 111122