free accordion menu module

25. 03. 2020

Lokalrådet i Øster Lindet har modtaget denne besked fra Vejen Kommune, som vi hermed bringer videre:

Kære alle lokalråd i Vejen Kommune,

Det er en usædvanlig tid vi lever i, som griber ind i vores dagligdag på helt nye måder. I Vejen Kommune har vi fuld fokus på at gøre det, som kan afbøde konsekvenserne af Covid-19. Særligt handler det om at bryde smittekæder, som statsministeren og alle andre offentlige myndigheder har fokus på.

Jeg skriver til jer for at bede om jeres hjælp. Politiet har sendt vedhæftede plakat til os, som summerer anbefalinger og retningslinjerne op i forhold til forsamlinger. Har I på nogen måde mulighed for at distribuere den i jeres lokale netværk i lokalområdet, vil vi være meget taknemmelige. Har I endvidere mulighed for at linke til vores Facebook side, hvor vi dagligt har opslag om, hvad man skal forholde sig til i forhold til Covid-19 vil vi også være taknemmelige for det.

Se plakaten HER

Linket er:

https://www.facebook.com/pg/VejenKommune/posts/?ref=page_internal

En sidste og måske vigtigste ting er, at Politiet anmoder om hjælp fra civilsamfundet i forhold til at minde om, at man ikke skal samle sig i større grupper. I Vejen Kommune har vi aktiveret vores SSP-medarbejdere, som tager ud til de steder vi ved unge mennesker mødes, for at se om der er større grupper sammen. Vi vil opfordre jer til i lokalsamfundene at holde øje med de steder, hvor de unge plejer at mødes og gerne minde dem om, at de ikke må være mere end 10 sammen, at de skal huske at holde afstand, vaske hænder grundigt og endelig hoste i ærmet.

Venlig hilsen

Peer M. Rexen

Erhvervs- & Borgerservicechef

Erhverv & Borgerservice

Rådhuspassagen 3, 6600 Vejen